Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، ساعت ۰۸:۰۷ صبح امروز شنبه ۴ تیرماه زلزله‌ای به بزرگی ۶/۵ ریشتر بخش‌هایی از هرمزگان را لرزاند. این زلزله در فاصله ۲۴ کیلومتری بندر چارک، ۲۶ کیلومتری جزیره کیش و ۵۶ کیلومتری جناح رخ داد.

مهرداد حسن‌زاده مدیرکل مدیریت بحران هرمزگان پس از این حادثه گفت: تیم‌های ارزیاب به محل وقوع زمین‌لرزه اعزام شده‌اند و در حال بررسی خسارت‌های احتمالی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اعلام کرد: کانون اصلی زلزله داخل دریا و حد فاصل بندر چارک و جزیره کیش بوده است.

مصدوم شدن ۲۳ نفر در زلزله؛ حال ۲ نفر وخیم است

همچنین، سعید پورزادی رئیس ستاد مدیریت بحران کیش گفت: پس از وقوع زمین‌لرزه ۲۳ نفر به علت مصدومیت به بیمارستان کیش مراجعه کردند که حال ۲ نفر از آنها بر اثر سقوط از ارتفاع مساعد نیست.

دکتر مصطفی نادعلی رئیس بیمارستان کیش درباره یکی از دو مصدوم بدحال گفت: این جوان به دلیل سقوط از ارتفاع به بیمارستان منتقل شد و هم‌اکنون درحال دریافت خدمات پزشکی است.

پورزادی توضیح داد: اغلب مراجعین حین ترک منزل یا فرار دچار مصدومیت شده‌اند.

وی ادامه  داد: کمبود دارو در جزیره کیش وجود ندارد و به منظور خدمات‌رسانی بهتر تجهیزات اورژانسی از جمله آمبولانس افزایش می‌یابد.

رئیس ستاد مدیریت بحران کیش اظهار کرد: اقلام ضروری خوراکی از جمله آرد، آب آشامیدنی و دارو نیز به اندازه کافی در جزیره کیش وجود دارد.

وی افزود: مشکلی در تامین سوخت وجود ندارد و شبکه آب و برق نیز پایدار است.

رئیس مدیریت بحران کیش گفت: این زمین‌لرزه سبب ترس و وحشت مردم شده و نیروهای امدادی در حالت آماده‌باش هستند.

سلحشور مدیرعامل جمعیت هلال احمر هرمزگان  نیز با بیان اینکه تیم‌های عملیاتی به صورت میدانی در حال بررسی مناطق زلزله‌زده هستند و تا این لحظه گزارشی از خسارت اعلام نشده است، گفت:آماده خدمت‌رسانی به آسیب‌دیدگان احتمالی هستیم.

تعطیل شدن کیش در پی زلزله

پورزادی همچنین، با اشاهر به احساس شدن شدت زمین‌لرزه در جزیره کیش و بیان اینکه ادارات دولتی و دستگاه‌های اجرایی جزیره تعطیل شدند، خاطرنشان کرد: دانشگاه‌ها نیز امروز تعطیل شدند اما با توجه به در پیش بودن کنکور سراسری برای بررسی همه جوانب جلسه اضطراری عصر امروز برگزار می‌شود.

احساس شدن زلزله در نقاط دیگر استان

مدیرکل مدیریت بحران هرمزگان نیز از احساس شدن زلزله بندر چارک در برخی نقاط دیگر استان از جمله شهر بندرعباس خبر داد.

مرادزاده فرماندار بندرلنگه نیز گفت: طبق بررسی‌های اولیه صورت‌گرفته، زلزله در شهرستان بندرلنگه خسارت جانی نداشته و سبب ترس و وحشت مردم و ترک‌خوردگی برخی منازل مسکونی شده است.

وی افزود: تاسیسات آب، برق و تلفن در شهرستان بندرلنگه وصل است.

همچنین، رحیمی بخشدار شیبکوه گفت: زلزله مشکل خاصی در این بخش ایجاد نکرده و وضعیت آرام است.

او ادامه داد: برق و تلفن این بخش نیز وصل است.

تخریب قلعه آل‌علی بندر چارک

عباس نوروزی معاون اداره‌ کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی هرمزگان از تخریب قلعه آل‌علی بر اثر زلزله ۵/۶ ریشتری صبح امروز در بندر چارک خبر داد.

وی توضیح داد: قلعه آل علی متعلق به دوره قاجاریه است.

تداوم پس‌لرزه‌ها

از صبح امروز تاکنون، پس از وقوع زلزله ۵/۶ ریشتری در بندر چارک، چندین پس‌لرزه زیر ۴ ریشتر نیز در این منطقه رخ داده است.

کد خبر 685872 برچسب‌ها زلزله خبر مهم استان هرمزگان حوادث ایران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: زلزله خبر مهم استان هرمزگان حوادث ایران مدیریت بحران جزیره کیش بندر چارک زمین لرزه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۲۲۳۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جانمایی نخستین ایستگاه مدرن لرزه نگاری برخط کشور در قشم

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خلیج فارس ؛ رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در جزیره قشم گفت: این طرح در اجرای دستور رئیس جمهور در مسیر هوشمندسازی دستگاه هاست.
محمد حسن نامی افزود: با هوشمندسازی فرآیند‌ها و زیرساخت‌های مدیریت بحران به دنبال این هستیم که کمترین تلفات انسانی و حادثه دیده را در اثر وقوع حوادث طبیعی و در زمان بحران‌ها داشته باشیم.

بیشتر بخوانید؛ توزیع ۱۲۰ میلیارد تومان برای جبران خسارت زلزله در هرمزگان
معاون اجرایی مرکز لرزه نگاری کشوری موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران هم گفت: با راه اندازی نخستین ایستگاه لرزه نگاری قشم، هوشمندسازی زیرساخت‌های مدیریت بحران در استان هرمزگان و جزیره قشم اجرایی می‌شود.
بهزاد پورمحمد افزود: تجهیزات دائمی لرزه نگاری پیش رفته با استاندارد‌های روز دنیا با توجه به اهمیت استراتژیک جزیره جهانی قشم در شش ماه آینده نصب و راه اندازی می‌شود.
وی گفت: برای تجهیز این ایستگاه سی میلیارد ریال هزینه شده است.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم هم در این مراسم گفت: سالانه بیش از ۴ میلیون گردشگر وارد جزیره قشم می‌شوند و میلیارد‌ها دلار سرمایه‌گذاری از سوی فعالان اقتصادی در این منطقه آزاد انجام می‌شود که با ارتقای مسائل ایمنی می‌توانیم قشم را به یک جزیره پیشرفته و نوآور در کشور تبدیل کنیم.
پیغامی افزود: ایجاد ایستگاه لرزه نگاری قشم که جنوبی‌ترین نقطه برخورد دو پهنه حجاز و ایران به لحظ زمین شناختی است کمک شایانی به پایش مسائل و مخاطرات منطقه، هرمزگان و کل کشور می‌کند.

دیگر خبرها

  • پس لرزه های خطرناک جنگ غزه در جهان؛ آیا زندگی یهودیان در غرب غیرممکن می شود؟
  • (ویدئو) گوینده اخبار هواشناسی: جزء طبقه متوسط رو به پایین هستم
  • زلزله خوزستان را لرزاند
  • طرح توسعه راه زمینی به جزیره کیش
  • جانمایی نخستین ایستگاه مدرن لرزه‌نگاری برخط کشور در قشم
  • جانمایی نخستین ایستگاه مدرن لرزه نگاری برخط کشور در قشم
  • انجام ارزیابی اولیه از خسارت زلزله امروز در خراسان شمالی
  • زلزله ۴.۲ ریشتری در خراسان شمالی هیچگونه خسارتی در پی نداشت
  • ایجاد نخستین ایستگاه مدرن لرزه‌نگاری در قشم
  • زلزله در خراسان شمالی ؛ شدت و مرکز زمین لرزه