Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، سعید پورزادی روز سه شنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه این مرکز با همکاری مرکز ژئوفیزیک دانشگاه تهران ایجاد می شود اضافه کرد: این مرکز دارای پنج دستگاه لرزه نگار با به روز ترین استاندارهای جهانی خواهد خواهد بود.

وی اضافه کرد: هم اکنون معاونان اجرایی و علمی مرکز لرزه نگاری کشور در کیش حاضر هستند و روز گذشته نیز یکی از دستگاه ها را در مجموعه تحقیقات زیست محیطی جزیره نصب کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس ستاد مدیریت بحران کیش یادآور شد: چهار دستگاه لرزه نگار دیگر نیز امروز در بنادر چارک و آفتاب و جزایر فارور و هندورابی نصب می شوند تا بتوانیم داده های علمی از زمین لرزه های این محدوده به منظور بررسی های علمی تر به ثبت برسند.

وی با بیان اینکه مرکز لرزه نگاری کیش جنوبی ترین نقطه لرزه نگاری کشور زیر نظر مرکز ژئوفیزیک دانشگاه تهران فعالیت می کند افزود: در آینده نزدیک نیز کنفرانس علمی زلزله شناسی با همکاری مراکز علمی کشور از جمله دانشگاه تهران در این جزیره برگزار می شود.

رییس ستاد مدیریت بحران کیش با تاکید بر رعایت خونسردی و هشیاری توسط یادآور شد: با توجه به حضور سه ماهه تیم موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران در کیش اطلاعات ثبت و برنامه ریزی‌های لازم انجام خواهد شد.

جزیره کیش روز شنبه چهارم تیرماه شاهد وقوع زلزله ۵.۶ ریشتری بود و این زلزله در طول جغرافیایی ۵۴.۳ و عرض جغرافیایی ۲۶.۵۲ در عمق ۲۲ کیلومتری زمین رخ داده که  این زمین لرزه در ۲۳کیلومتری بندر چارک ، ۲۵کیلومتری جزیره کیش و ۵۵کیلومتری جناج بستک به وقوع پیوست.

در جریان وقوع زمین لرزه ۳۱ نفر مصدوم شدند که طبق اعلام بیمارستان فوق تخصصی جزیره کیش مصدومیت تمامی آنها به علت ترس از زلزله و فرار از این اتفاق بوده است و یک تن از مصدومان نیز جان خود را از دست داد.

براساس اعلام مرکز لرزه نگاری کشور موسسه ژئو فیزیک دانشگاه تهران از ساعت  ۱۰ و ۲۵ دقیقه روز چهارشنبه ۲۵ خردادماه تا ساعت هشت صبح دوشنبه ششم تیرماه حدود ۱۱۰ بار زمین لرزه در نقاط مختلف هرمزگان از جمله چارک، کیش و پارسیان به ثبت رسیده است.

بر اساس این گزارش، تعداد ۳۵ پس لرزه با بزرگای کوچکتر از سه، ۵۵ پس لرزه با بزرگای بین سه و چهار، ۱۶ زمین لرزه با بزرگای بین چهار و پنج و همچنین ۲ زمین لرزه با بزرگای بین ۵ و ۶ بوده است.

برچسب‌ها پارسیان کیش بندر چارک هرمزگان موسسه ژئوفیزیک تهران دانشگاه تهران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پارسیان کیش بندر چارک پارسیان کیش بندر چارک هرمزگان موسسه ژئوفیزیک تهران دانشگاه تهران لرزه نگاری کشور مرکز لرزه نگاری لرزه با بزرگای دانشگاه تهران زمین لرزه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۴۷۸۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدرک‌گرایی موجب ایجاد فاصله بین دانشگاه و جامعه کار می‌شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، میثم عرب‌زاده، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان در نشست خبری برگزاری هشتمین همایش ملی فرش ایران که به میزبانی این واحد دانشگاهی برگزار شد، اظهار کرد: دانشگاه می‌تواند نقش اساسی در جهش تولید ایفا کند. دانشگاه آزاد اسلامی کاشان ازلحاظ ورودی در سال جاری با ۳۰ درصد رشد پذیریش دانشجو، مواجه بوده که نسبت به سال‌های اخیر بی‌سابقه است.

وی افزود: اکنون شرایط خوبی در دانشگاه وجود دارد زمانی ۲هزار ۷۰۰ دانشجو در دانشگاه داشتیم اکنون به ۵ هزار و ۵۰۰ نفر رسیده یعنی در چهار سال تعداد دانشجو به دو برابر شده است. تعداد دانش‌آموزان مشغول به تحصیل در دانشگاه در سال‌های قبل، ۸۰۰ بوده که اکنون این آمار به هزار و ۷۰۰ نفر رسیده و دانش‌آموزان این مدارس می‌توانند از کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌های دانشگاه آزاد اسلامی کاشان که برای دانشجویان است، برای ارتقای سطح آموزش خود بهره‌گیری کنند. نزدیک به ۸۰۰ معلم، استاد هیئت علمی، حق و تدریس و کارمند در دانشگاه، فعال هستند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان در پاسخ به این سؤال که علت این رشد ۳۰ درصدی دانشجوی دانشگاه، چیست؟ گفت: در این سال‌ها سعی کردیم استادان متخصص و قوی را شناسایی و به دانشگاه دعوت کنیم. برای انتخاب استادان نگاه صرفاً علمی و تخصصی است نگاه تیمی، گروهی، اصلاً جایگاه ندارد.

عرب‌زاده درباره با بیان مشکلات اخیر دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان عنوان کرد: اکنون این واحد دانشگاهی با بازنشستگی گروهی استادان مواجه بوده؛ البته استادان جوان و نخبه در دانشگاه مشغول به تدریس هستند؛ اما زمان می‌برد تا به مانند استادان گذشته باتجربه باشند.

وی جذب برخی استادان متخصص به عرصه صنعت را چالش علمی دانست و بیان کرد: به علت شرایط سخت اقتصادی این استادان زودتر جذب صنعت می‌شوند تا به تربیت نیرو‌های متخصص جوان بپردازند و شرایط اقتصادی جامعه در این امر دخیل است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان با اشاره به برخی از دانشگاه‌ها که هنوز زیرساخت کافی ندارند، تأکید کرد: دانشجو باید در محیط دانشگاه متخصص و عالم شود؛ اما در برخی دانشگاه‌ها حتی زیرساخت‌های دانشگاهی هم مهیا نیست؛ اما با تبلیغات دانشجو، جذب می‌کنند. رشد قارچ گونه دانشگاه، نیاز امروز جامعهٔ علمی نیست؛ بلکه تخصص گرایی، تربیت افراد و نیروی جوان علمی نیاز کشور است. اینکه صرفاً بخواهیم فقط مدرک بگیریم کافی نیست و باعث می‌شود فاصله و یا شکاف عمیق بین دانشگاه و جامعه کار ایجاد شود؛ زیر متخصص تربیت نکرده‌ایم.

وی، دانشگاه آزاد اسلامی کاشان به‌عنوان شانزدهمین دانشگاه آزاد اسلامی کشور و نخستین دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان، دانست و گفت: این دانشگاه دارای سرای فرش ماشینی و سه مرکز تحقیقات و فناوری، شتاب‌دهنده و آزمایشگاه طراحی فرش است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود
  • استاد مرموز در دانشگاه معروف تهران؛ ترک تحصیل دانشجویان در مقطع دکترا/ «استاد ایمیل زد و فرصت مطالعاتی را از بین برد»
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود
  • دانشگاه تهران در نجف دانشجو می‌پذیرد
  • بندرچارک لرزید
  • پذیرش دانشجو در شعبه نجف دانشگاه تهران از سال تحصیلی آینده
  • مدرک‌گرایی موجب ایجاد فاصله بین دانشگاه و جامعه کار می‌شود
  • مقیمی: پذیرش دانشجو در شعبه نجف اشرف دانشگاه تهران از سال تحصیلی آینده
  • ایجاد مهارت و کمک به شعار سال هدف اصلی دانشگاه علمی و کاربردی
  • جانمایی نخستین ایستگاه مدرن لرزه‌نگاری برخط کشور در قشم